Perfetti tekee maalin kahdesti, kun Jets voitti Kingsin 4-3

Winnipeg Jets isännöi maanantaina jännittävän jääkiekkoottelun Los Angeles Kings vastaan. Winnipeg Jets voitti tiukan 60 minuutin taistelun jälkeen Los Angeles Kingsin kotonaan 4-3 ja katkaisi äskettäisen kuuden ottelun tappioputkensa.

Ottelun alussa molemmat joukkueet käyivät intensiivistä hyökkäys- ja puolustustaistelua. Ensimmäisessä erässä Jetsin Perfetti avasi maalin. 11 minuuttia ja 14 sekuntia pelin jälkeen Jetsillä oli hyökkäyspaikka oikealla puolella. Pelaaja Ehlers syötti kiekon keskelle Dubois’lle, joka sitten siirsi sen Perfettille vasemmalle.

Winnipeg Jetsin 91-paitaa pukeutunut Perfetti ampui heti syötyksen saatuaan. Hän veti mailansa takaisin oikealla kädellään ja heilautti nopeasti eteenpäin, löi kiekon kohti Kingsin maalia ja löysi lopulta verkon takaosan. Maali ei kestänyt kauan Jetsille, sillä vain 1 minuuttia myöhemmin Arvidsson sai syötön Kopitarilta ja teki maalin tasoittaakseen Kingsin.

Toisessa erässä molemmat joukkueet päästivät tulivoimansa valloilleen ja tekivät yhteensä 4 maalia. Kings sai hyökkäyspaikan keskeltä. Pelaaja Doughty syötti kiekon oikealle Fialalle, joka tippuu vaakatasossa oikealle puolelle. Drillin aikana Fiala vältti Jetsin puolustajia ja teki onnistuneesti maalin Jetsin maaliin. Fiala vei Kingsin johtoon, mutta pian sen jälkeen Monahan ja Morrissey tekivät peräkkäin maalin ja auttoivat Jetsin johtoon. Toisen erän loppupuolella Kopitar kuitenkin tasoitti Kingsin jälleen kerran.

Kolmannen erän edetessä molemmat joukkueet olivat tasatilanteessa. Ratkaisevalla hetkellä Perfetti nousi jälleen ja teki voittomaalin Kingsin maalivahtia Talbotia vastaan vain 2 sekuntia rangaistuspotkun jälkeen. Lopulta Jets voitti Kingsin niukasti 4-3.

Perfetti teki 2 ratkaisevaa maalia ja antoi 1 syötteen tässä pelissä, ja hän oli Jetsin voiton avainpelaaja. Tämä voitto on Jetsille merkittävä, sillä se ei vain päättänyt heidän kuuden ottelun tappioputkensa, vaan myös kohotti heidän moraaliaan. Jos Jets pystyy säilyttämään tämän vauhdin ja jatkamaan puolustustaan vahvistamista, he ovat epäilemättä voima, joka on otettava huomioon pudotuspeleissä.

Kolmannen erän väliajalla NHL:n toimihenkilöt pitivät lyhyen seremonian kunniaksi erotuomari Ryan Gallowaylle hänen panoksestaan jääkiekon parissa vuosien varrella. Galloway jää virallisesti eläkkeelle tämän pelin jälkeen, sillä hän on toiminut urallaan yli 1400 ottelua, mikä tekee hänestä hyvin ansaitun veteraanituomarin.