Alex Nylander tekee hattutempun Blue Jacketsin 6-3-voitossa Golden Knightsista

Columbus Blue Jackets isännöi Vegas Golden Knightsia maanantai-illan NHL:n runkosarjan ottelussa ja poistui 6-3-voitolla. Blue Jacketsin tulokas Alex Nylander pelasi loistavan ottelun ja teki uransa ensimmäisen NHL-hattutempun auttaen joukkueensa voittoon.

Blue Jackets iski ensimmäisenä, kun Danforth sai syötön Kuralylta ja laukoi helposti maalin edestä ajassa 6.16 ensimmäisessä erässä avaten maalihanat. Nylander teki sitten NHL-uransa ensimmäisen maalin ajassa 13.11, kun hän hyödynsi Golden Knightsin maalivahti Hillin virheen ja laittoi kiekon verkkoon.

Golden Knights nousi ensimmäisen erän loppupuolella, kun Vegas Golden Knightsin Pelipaita pelannut Mason Morelli hyödynsi kierteisen hyökkäyksen ja tasoitti pelin ajassa 17.19. Karlssonin lähilaukaus ajassa 18.01 tasoitti pelin.

Toisen erän alkaessa Blue Jackets siirtyi jälleen johtoon, kun Gudbranson hyödynsi puolustuspään reboundista lähteneen voimakkaan läpiajon ja murtautui Golden Knightsin maalille ajassa 17:21.

Kolmannessa erässä Columbus Blue Jackets Pelipaita #19 kantava Nylander räjähti täysin ja teki kaksi maalia ajassa 3.23 ja 18.49 ja viimeisteli NHL-uransa ensimmäisen hattutempun. Myös Kirchnerhoff teki Blue Jacketsin maalin ajassa 11:20 ja sinetöi 6-3-voiton.

Blue Jacketsin hyökkäys oli ottelussa liekeissä, sillä joukkueen kuusi pelaajaa teki maaleja. Erityisen vakuuttava oli Nylander, joka teki uransa ensimmäisen hattutempun ja oli avainasemassa voitossa. Myös Golden Knights teki ottelussa kolme maalia, mutta heidän puolustuksensa oli täynnä aukkoja, mikä oli tappion perimmäinen syy, muuten joukkueiden välillä ei olisi ollut niin suurta eroa tehtyjen maalien määrässä.

Golden Knightsin kannalta tappio asettaa heidät epäedulliseen asemaan pudotuspelikamppailussa. Tällä hetkellä Golden Knights on läntisen Tyynenmeren divisioonan 2. sijalla, mutta johto on kutistunut vain kahteen pisteeseen. Heillä on siis edessään pelejä, jotka heidän on voitettava päästäkseen pudotuspeleihin.